نمای ویلا





اجرای نمای خشک را به تیم خلاق و متخصص نمادیزاین با بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه نما بسپارید.
همان‌طور که در صفحه طراحی نمای خشک به آن اشاره کردیم؛ نمای خشک به نماهای مدرن ساختمانی گفته می‌شود که در آن به جای استفاده از ملات از پیچ و پرچ استفاده می‌شود.
نمای کرتین وال که در اصطلاح به آن دیوار پرده‌ای هم گفته می‌شود، یکی از انواع نمای ساختمان است که مصالح آن عمدتا شیشه و آلومینیوم هستند و گروه حرفه‌ای نمادیزاین تبحر خاصی در طراحی و اجرای آن دارد.
شاید به نظر برسد که استفاده از شیشه برای نمای ساختمان، خیلی انتخاب منطقی و ایمنی نباشد اما ما می‌توانیم این اطمینان را به شما بدهیم که نمای کرتین وال امتحان خودش را پس داده و صلاحیت لازم برای نما بودن (!) برای یک ساختمان را دارد.
اجرای نمای آجری خشک، اجرای نمای سنگی خشک، اجرای نمای آلومینیوم خشک، اجرای نمای سرامیک خشک و … از جمله نماهایی هستند که طرفداران زیادی دارند و اگر شما مجری مناسبی را انتخاب نمایید می‌توانند هر کدام را به طراحتی برایتان اجرا کنند.
اما به جای آن لامل‌های فولادی مقاومت و استحکام بالایی دارند و لامل‌های آلومینیمی نیز به دلیل وزن سبک‌شان به شدت مورد استقبال مهندسان قرار گرفته‌اند.
از طرف دیگر، نماهای کرتین وال را با توجه به شیوه‌ی نصب‌شان نیز می‌توانیم دسته‌بندی کنیم:

کرتین وال فریم لس (بدون خطوط ظاهری نمایان)
کرتین وال‌های فیس کپ (درپوش دار)
در ادامه قصد داریم که با جزییات اجرا و طراحی این نمای شیشه‌ای جذاب بیشتر آشنا شویم!
یک طراح باهوش و بااستعداد باید بتواند دیتیل‌های اجرایی سیستم نمای خشک شما را با توجه به ضوابط و الزامات طراحی کند.
پس وقت را تلف نکنید و به دنبال طراحانی باشید تا شما را پشیمان نکنند.
برای پیاده‌سازی نمای کرتین وال فیس کپ، ابتدا لامل‌ها نصب شده و پس از این که تقسیم‌بندی پروفیل‌ها انجام گرفت، شیشه‌ها بر روی زبانه‌های تعبیه شده روی ساختار پروفیل قرار می‌گیرد.
برای این که قدرت استحکام نمای فیس کپ را در مقابل باد و باران و سایر عوامل محیطی افزایش دهیم، پس از نصب شیشه‌ها بر روی آن‌ها درپوش‌های آلومینیمی تخت یا دوکی را نصب می‌کنیم که قدرت استحکام نما تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
سنگ مرمر از جمله سنگ‌هایی است که برای نما قدمت زیادی دارد.
در حقیقت سنگ مرمر نوعی سنگ آهکی است و در آن انواع و اقسام کانی‌های رنگارنگی یافت می‌شود که زیبایی خاصی به آن می‌بخشد.
اگر بخواهیم ویژگی‌های سنگ مرمر را به طور خلاصه برایتان بیان کنیم:

بسیار صیقل پذیر است.
رنگ زیبا و جلای خوبی دارد.
در برابر نور خورشید و گرما و سرما مقاوم است.
در کل سنگ مرمر یکی از انتخاب‌های مطمئن معماران کهنه‌کار است که جواب خودش را پس داده است.
اگر شما نمای ساختمان خود را به زیبایی هرچه تمام‌تر و فوق‌العاده طراحی کنید اما در طراحی آن ضوابط شهرداری منطقه را مد نظر بازسازی نما نداشته باشید؛ آن‌گاه عملا طرح شما غیرقابل اجرا خواهد بود و نمی‌توانید مجوز مربوطه را از شهرداری منطقه بگیرید!
پس بهترین و بهینه‌ترین راه برای طراحی و اجرای نمای ساختمانتان این است که هر دو کار طراحی و اجرای نما برای ساختمان را از یک شرکت بخواهید که بتوانید مجوز شهرداری را هم به آنها بسپارید!
نمادیزاین افتخار این را دارد که فاز طراحی و اجرای نمای ساختمان شما را بر عهده بگیرد و با اخذ مجوز شهرداری منطقه، خیال شما را از بابت نمای ساختمانتان راحت کند!
سنگ کوارتزیت نوعی سنگ دگرگونی است که از کوارتز تشکیل شده است.
کوارتزیت نوع بادوامی از سنگ نمای ساختمان است که اغلب اوقات با سنگ گرانیتی اشتباه گرفته می‌شود.
غافل از این که سنگ کوارتزیت مقاومت بالاتری از سنگ گرانیت دارد.
از این نوع سنگ به دلیل سختی بالایی که دارد معمولا علاوه بر نمای ساختمان در طراحی راه‌پله‌ها هم استفاده می‌شود.
تنوع رنگی کوارتزیت بسیار بالاست و می‌توانید کوارتزیت را در رنگ‌های خنثی نیز پیدا کنید.
اگر از ما می‌شنوید طراحی نمای سنگی خود را به نمادیزاین بسپارید و نمایی اصولی مطابق با سلیقه‌تان را برای ساختمان‌تان اجرا کنید.
وزن پنل‌های الومینیم کامپوزیت بسیار سبک است و همین موضوع حمل و نقل و نصب آن‌ها را بسیار آسان کرده است. علاوه بر این سبک بودن این ورق‌ها باعث می‌شود که نمای ساختمان وزن اضافه‌ای را بر اسکلت ساختمان تحمیل نکند همین موضوع سبب می‌شود تا در صورت وقوع زلزله، نیروی وارد شده بر سازه‌‌ی ساختمان کاهش پیدا کند و احتمال خرابی ساختمان را کاهش دهد. در نتیجه ایمنی ساختمان در بربر زلزله بیشتر خواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *